Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-5 vardagar 

Miljögården

Miljögården startades för snart 30 år sen och har sen dess gjort sig kända för sin lantliga stil.

Mycket av deras inspiration hämtar de från den franska, romantiska stilen. Miljögården arbetar mycket med att designa sina egna produkter och de har tillverkning av möbler i egen fabrik i Europa.

Två kollektioner per år släpper Mijögården ut på den svenska inredningsmarknaden.

Miljögården - Fransk romantik

Du hittar den genuina franska inredningen hos Miljögården, mycket i tidlöst vitt och en hel del i den populära shabby chic-stilen. 

Möbler

Möblerna tillverkas i polen i en rustik och gedigen stil med en medveten patinerad look. I samma verkstad tillverkas smidesartiklar och tavlor med mera...

Belysning

Belysningen i sortimentet fungerar ofta som punktbelysning eller stämningshöjare. Det finns belysning i rutik design med en personligt känsla, allt från den nakna glödlampan till en välsvarvad kampfot.

Dekoration

Miljögården har ett enormt sortiment i denna kategori, allt för det lilla extra som sätter en guldkant på tillvaron till större inredningsartiklar. Miljögården vill kombinera charm med användbarhet och till ett pris som passar många plånböcker.

Krukor och Vaser

Det fins en bra bredd när det gäller krukor och vaser som finns i många olika material som stengods, keramik, betong och även i rå metall. Det finns en kruka eller vas för alla skulle man kunna säga.

Dukning

Miljögården sortiment för dukningen är i det närmaste komplett med allt du kan behöva. Stora serier i porslin och alla varianter av förvaring och textilier.

Trädgården

Trädgården är oftast hemmets största rum och ihär hittar du ett rikt urval av fina zinkkannor, krukor och små växthus i fransk stil, riktigt fina produkter!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: