Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-3 vardagar

Wikholm Form

Wikholm Form

Wikholm form är ett anrikt företag som funnits sedan 1937 och har ett sortiment som till stor del består av egendesignade produkter. Företaget har haft en tydlig inriktning mot florister men har under senare år utvecklat sina produkter inom den traditionella inredningen.

Wikholm Form

Möbler

Du hittar möbler i skön design med material som trä, metall, järn och läder. Möbler som känns unika i och med att Wikholm själva designar sina möbler.

Belysning

Här hittar du lampor för alla ändamål som taklampor, bordslampor, golvlampor och fönsterlampor. Många spännande material och utföranden som du bara hittar här, du kan även hitta inspiration från stora kända designers men i en egen tolkning.

Lyktor och lanternor

Ett rikt sortiment av lyktor och lanternor är ett måste för att vara en riktig inredningsleverantör. Det är ju med dessa du sätter stämningen i husets alla rum och en lykta är ofta en mycket uppskattad present. Wikholm Form har ett brett urval av många olika storleka, material och stilar.

Krukor och vaser

Här är den allra starkaste sidan i sortimentet tack vare sin historia mot floristsidan. Genomtänkta lösningar som fungerar på riktigt, som att till exempel plasta insidorna på många av sin akrukor, är ett typiskt kännetecken för denna del i sortimentet. Dessutom i fin design förstås!

Textilier

Inte den största delen av sortimentet men väl matchat med de övriga produkterna för att skapa en fin helhet.

Säsongsvaror

Wikholm Form lägger mycket energi på att ta fram unika inredningsdetaljer till årets olika högtider som jul och påsk. Wikholms tomtar är ett populärt inslag som brukar var väldigt populära.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: