Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-5 vardagar 

Byråer

Byråer från Artwood och Chic Antique

I vårt sortiment hittar du ett noga utvalt sortiment i olika stilar från olika varumärken.

Byråer

Här finner du byråer från olika varumärken, stilar och material, allt i riktigt fin design.

En byrå är en möbel som ofta fyller en funktion för att organisera dina saker på ett bra sätt. Ett bra tips är att du i din byrå sorterar in små mindre lådor för att göra en ännu bättre och mer organiserad förvaring.

Din byrå kan placeras i hemmets alla rum och fyller många olika ändamål, du kan komplettera med fina fotoramar och speglar men även fylla mer praktiska funktioner som en hallmöbel med telefon och din skovårdslåda på.

Byråer i olika stilar och olika varumärken

Trunken

En byrå i form av en trunk kommer alltid från Artwood, dessa trunkar är en riktigt häftig variant på möbel som är välbyggda med lådor och när du drar ut en låda ur dessa trunkar får du en skön kvalitétskänsla.

Artwoods träbyråer

En byrå från Artwood är en riktig stilmöbel som är fint designad och i en tidlös design. En byrå som kommer att hålla i generationer framåt både med tanke på hållbarheten men även med tanke på designen.

Shabby Chic och lantlig stil

Våra byråer i lantlig stil och den lite slitna Shabby Chic finns i många varianter, som tagna ur ett hus i syd-Frankrike för många år sedan och dom ser ut att ha varit med om mycket.

Byrå från Martinsen

En byrå från varumärket Martinsen är en klassig möbel som verkligen har en fin design och dessutom kommer till ett överkomligt pris. En lyxig möbel som är tillgänglig för många plånböcker.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: