Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-5 vardagar 

Boel & Jan

Boel & Jan since 1987

Företaget startades 1987 av syskonen Boel och Jan och har redan från början producerat fina hemtextilier av hög kvalité.

Sortimentet består både av metervara och av färdigsydda produkter och företaget är idag en av nordens ledande grossister inom sitt produktområde.

 

Heminredning på riktigt!

Boel & Jan har ett riktigt prisvärt och fint sortiment av textilier samtidigt som dom har en fin känsla för de trender som gäller år efter år vilket gör det möjligt för dig att uppdatera din inredning med nya artiklar året om utan att det tar alltför hårt på plånboken.

Kuddfodral, gardiner och lampskärmar.

Att inreda och sätta karaktär på din inredning med kuddfodral är en riktig klassiker och med Boel & Jans fina kuddfodral i den lantliga och rustika inredningen kan du på ett effektivt och förhållandevis enkelt sätt skapa fina miljöer och på ett naturligt sätt fånga de olika tiderna och stämningarna alla delar av året. 

Du kan med detta fina och breda sortiment hitta härliga harmonier där du kan matcha kuddfodrla, gardiner och även lampskärmar i matchande färger och material.

Unika produkter

Vi på My White Countryhouse är stolta över att vara återförsäljare för Boel & Jans fina produkter och något som kännetecknar varumärket är att dom har en förmåga att hitta den där produkten som har det lilla extra som man brukar säga. 

Riktigt fina material kombinerat med en härlig och uppdaterad design gör varumärket till en vinnare inom sitt produktområde. 

Vårt sortiment av produkter är noga utvalt från Boel & Jans stora utbud, skulle du vilja köpa något som du inte hittar direkt i vår butik uppmanar vi dig att höra av dig till oss så tar vi hem till dig just det som passar ditt hem!

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: