Fraktfritt från 950 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-3 vardagar

Hyllkonsoller, Knoppar & Krokar

Här finner du krokar, konsoller i olika färger, material och former från ledande leverantörer och varumärken.

Konsoller, knoppar och krokar

I vårat sortiment med konsoller, knoppar och krokar hittar du produkter som går i linje med det övriga sortimentet på My White Countryhouse.

Konsoller

Vi har fler olika modeller av konsoller i sortimentet, både för den smala grunda hylla men även för den större, bredare och tyngre hyllan. En konsoll är en viktig inredningsdetalj som verkligen syns och för den inredningsintresserade är det en självklarhet att denna måsta passa in i den övriga inredningen både när det gäller form, färg och design.

 

Krokar

I ditt val av krok är det viktigt att du tänker på att den verkligen kan göra sitt jobb, vi har ett sortiment med olika varianter för olika ändamål som krok under hylla, krok med flera krokar i en och både djupare och grunda krokar.

Ett tips är att alltid ta en krok extra, det kommer alltid att behövas så slipper du det där som blir liggande för att det blir fullt på de andra krokarna.

Knoppar

Vårt sortiment av knoppar har en blandninga va olika material och något vi är stolta över. Att byta knoppar på en möbel kan göra den som ny, en prisvärd liten investering som kan göra stor skillnad.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: