Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-3 vardagar

Taklampor i olika stil för unika hem

Lampor för hemmets alla rum, en taklampa som smälter in eller sticker ut och tar plats, det bestämmer du. Vi har flera taklampor i olika stil, material och form för ett personligt inrett hem. Lagervaror skickas inom 1-3 dagar, fraktfritt från 950 kronor. Betala säkert med Klarna Checkout eller Swish.

Taklampor

Vi har ett stort och brett sortiment av taklampor på My White Countryhouse. Du kan hitta taklampor i många olika stilar som till exempel, romantisk, rustik, lantlig, industriell och klassisk för att nämna några.

Lantliga lampor

De lampor som sorteras in i denna kategori kan vara de ljuskronor i Shabby Chic som vi har salufört under många år från varumärket Chic Antique. Även lampor i emalj brukar man lägga under denna rubrik.

Industriella taklampor

De taklampor som har en industriell design är ofta i olika typer av metallutförande, det kan vara räa metaller från PR Home eller den svarta rustika plåten från andra varumärken.  

Romantiska taklampor

Romantiska lampor är ofta lite mjukare i sin framtoning, ofta med olika typer av tygskärmar i olika design-

Rustika lampor

Denna kategori kan passa in i flera av de ovan nämnda stilarna där vi ofta hittar rejäla konstruktioenr där olika material kan möta varandra i en perfekt harmoni. Som när trä möter plåt kan reultatet bli fantastiskt.

Ljuskälla

Som alltid när det gäller alla typer av lampor är ljuskällan viktig för att få ett perfekt resultat, en sammetsskärm med en tonad lampa i blir till exempel nästan en lampa som inte fyller sin grundläggande funktion, att lysa upp ett rum. Kontakta oss på My White Countryhouse så ska vi ge dig de råd som krävs för att du ska få ut det bästa möjliga av din taklampa.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: