Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-3 vardagar

Pr Home

PR Home

PR Home grundades år 1983 med en tydlig inrikting till att bygga upp en produktmix som är väl genomtänkt och harmonisk.

Pr Home bygger sina belysningsprokter med grund i konstnärlig färg och form som både ska fylla sin funktion samtidigt som den ska vara estetiskt tilltalande.

Lampor

Hos PR Home hittar du entt jättestort sortiment av lampor för alla ändamål. Det finns lampor både för inomhus och utomhusbruk. Rejäla golvlampor, fins rustika bordslampor och givetvis både tak och förnsterlampor.

Välbyggda och rejält byggda är en tanke som känns självklar när det gäller detta fina sortiment, allt från skira tyglampor som nästan är genomskinliga till robusta råa metallkonstruktioner som väger många kilo. 

Pr Homes råmetall är en serie som innehåller koppar, råsilver och råmässing och även matt svart järn. Tack var den genomtänkta idén med många material representerade i varje modell, och storlekar också, gör att du hittar lampor för de flesta ändamål. 

Kombinationen av järn/metall och trä är otroligt vacker. Blir så fint när det mjukare, ibland rustika, träet möter den råa metallen, helt oemotståndligt.

Lampskärmar

För att vara en komplett leverantör av belysning behövs ett brett sortiment av lampskärmar, vilket PR Home verkligen lever upp till. Massor av olika material, färger och storlekar för att passa den specifika lampan finns i sortimentet. Det finns ju också olika typer av infästningar på lampskärmen för att passa armaturen vilket du kan hitta hos denna leverantör. Det finns också samarbeten med olika aktuella konstnärer som du kan hitta i detta sortiment.

Ljuskällor

Efter alla regeländringar inom EU är det led lampans tidsåler idag, PR home har här hittat en riktigt styrka på marknaden med hållbara och fina led-lampor som dessutom är till allra största delen dimm-bara. Du hittar även olika varianter av former och roliga ideér som sätter lite extra guldkant på din inredning.

Tillbehör belysning

Tillbehören är ofta något den inredningsintresserade inte gått in på men vilken skillnad dessa detaljer kan göra, textilsladdar istället för den fula plastsladden är ett tydligt exempel.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: