Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-3 vardagar

Fotogenlampa och lykta som skapar mysig stämning

Hos oss hittar du både fotogenlampor och lyktor som förhöjer känslan i rummet samtidigt som du får ett mysigt ljus och även värme.

Lyktor och fotogenlampor

Lyktor

Lyktor är en mycket uppskattad present till egentligen ven som helst, vem vill inte ha en lykta?'

Vi har ett mycket stort sortiment av lyktor i olika material, färger former och designs, en lykta för varje tillfälle skulle man kunna säga.

Det finns lyktor i alla prisklasser från några tior till tusenlappar, helt beroende på vilket ändamål man ska ha lyktan till.

Du hittar ljuslyktor i olika stilar som rustik inredning, lantlig inredning, shabby chic och en hel del lyktor som bara är så snygga helt enkelt utan att koppla dom till en särskild inredningsstil.

Du hittar lyktor som står på bordet eller golvet, hänger från en krok eller kan fästas upp på väggen.

Vi har givetvis också ett brett sortiment av ljus som passar till alla lyktor, vi vill särskilt rekommendera ljusen från Majas Cottage som ger 10% till Barncancerfonden.

Fotogenlampa

Fotogenlampan är en riktig nostalgiprodukt, den här typen av lampa var den som lyste upp stugorna innan elektriciteten hunnit komma till alla hushåll. En uppfinning från mitten av 1800 talet som idag blivit en mycket populär inredningsdetalj.

Idag drivs inte dessa lampor längra av fotogen, som namnet antyder, utan av lampolja. 

En fotogenlampa passar i alla inredningsstilar men har en tydlig dragning åt den lantliga inredningsstilen mycket på grund av sin historia.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: