Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-5 vardagar 

Bukowski

Bukowski - design när den är som bäst!

Bukowski design har ett fantastiskt sortiment av nallar och alla möjliga gosedjur som har tagits fram under 20 års tid. Skaparen av dessa fina produkter är Barbara Bukowski.

Barbara har i varje enskilt gosedjur inspirerats av en person i hennes verkliga liv, det finns alltså en spegelbild av varje karaktär som Barbara Bukowski tagit fram.

Gosedjur för de allra minsta

Det finns ett sortiment för alla åldrar hos Bukowski och även för de allra minsta som kan hitta sina små snuttisar och andra gosedjur som troligen blir en favorit som barnen inte kan slita sig ifrån. 

Säkra gosedjur

Något som är viktigt med gosedjur är att de är säkra för barn och det är något som Bukowski tagit fasta på och de har alla handbroderade näsor och munnar och alla ögon är dragfasta och uppsäkrade.

De är tillverkade i enbart nya material så det innehåller inga rester från tidigare ändamål och tillverkning, det har inte tillsatts några flamsäkrande material.

Påsen som finns i är i dubbla lager för allra bästa hållfasthet.

Bukowskis gosedjur är syntetiska vilket innebär att det motverkar bildning av mögel när den blir fuktig.

Vårda dina gosedjur

Samtliga Bukowskis gosedjur går att handtvätta i 30 grader och i och med att fyllningen är av polyester kommer de att torka snabbt.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: