Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-5 vardagar 

Maileg kaniner och möbler

Maileg

 

Sagan om det danska varumärket Maileg startade med att den danska studenten (grafisk design) Dorthe Mailil gjorde ett projekt under sin skoltid som var den första "Pixien" med sin charm och överdrivna proportioner. Det mynnade till slut ut i att 1999 starta upp varumärket Maileg vars namn är en kombination av Dorthes efternamn och namnet på hennes man.

Resten är som man brukar säga historia.

Tidlös design och kvalité

 

Maileg har ett sortiment av leksaker utöver det vanliga. Allt tillverkat i rejäla material som trä, metall och tyg som är avsett att hålla i generationer. Att vi på My White Countryhouse säljer till förskolor med dess hårda slitage säger en hel del om kvalitétsnivån på produkterna.

De små detaljerna

Det som kännetecknar Mailegs leksaker är ofta de små detaljerna som finns på leksakerna, men har inte tagit genvägar utan verkligen löpt linan ut med de små detaljerna.

Nostalgi

Maileg står för en tydlig nostalgisk touch både med gamla modeller som känns igen från svunna tider och även färgsättningen som kommer från förr.

Inredning

När du inreder ditt barnrum med dessa fina artiklar skapar du en riktigt skön kombination av färger och du kommer märka att det blir finare i rummet jämfört med alla andra plastleksaker som kan ligga framme i ett barnrum.

Design

Leksakerna från Maileg känner man igen på deras karakteristiska design med sobra färger och sitt vänliga uttryck som man bara inte kan låta bli att älska.

Kaninerna

Det finns ett brett sortiment av kaniner i olika storlekar, allt från minsta storleken my upp till dom jättestora Maxikaninerna. Till dessa olika storlekar finns det ett stort sortiment av kläder som passar varje storlek var för sig. Även tillbehören är anpassade för de olika storlekarna. Detta gör förstås att när du köpt första kaninen till barnet så har du löst många funderingar på fördelsedagar och julklappar många år framöver.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: