Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-3 vardagar

Soffbord

Soffbord från flera varumärken, Artwood med flera.

Här hittar du soffbord i olika stilar från olika varumärken som till exempel Artwood, Chic Antique och Nordal. 

Soffbord från Artwood, Chic Antique och Jeanne d'Arc Living med flera!

I vår varugrupp för soffbord hittar du ett rikt urval av soffbord i olika material, stilar och varumärken, soffbord för många olika smaker.

Artwoods soffbord

Soffborden från Artwood är mycket populära hos oss, det beror förstås på den tilltalande designen och den robusta och rustika kvalitén dom tillverkas i. Du har soffbord i både trä och betong och en dela andra material.

Soffbord i Shabby Chic

Soffborden från Chic Antique är i den romantiska stilen och i den tidlösa Shabby Chic, riktigt mysiga och charmiga soffbord som verkligen passar in i den lantliga inredningen.

Soffbord i rustik och industriell stil

Vi har soffbord som är rustika med härliga rejäla material och även soffbord åt det industriella hållet med inslag av metall i stablia och rejäla konstruktioner. Vi strävar efter matt ha unika soffbord som du inte hittar hos dina kompisar och inte säljs på de stora möbelvaruhusen.

En möbel för alla hem!

Vad vore ditt vardagsrum eller tv-rum utan ett soffbord, det skulle inte kännas komplett helt enkelt! Du använder ditt soffbord till det mesta i tillvaron som att ställa kaffekoppen (eller  te) på när du tittar på TV eller när du umgås med dina vänner i rummen som inte har TV.

Du har ditt soffbord som en given plats att ställa dekorativa saker på som blommor, ljusstaken eller de fina inredningsböckerna eller inredningsmagasinen på.

Ditt soffbord kan också var en bra förvaringsmöbel för böcker, fjärrkontroller, fotoalbum eller vad som passar just ditt hem. Det finns väldigt många olika typer av soffbord att välja på i vår butik och du kommer säkert hitta just det bord som passar in i din heminredning och matchar din soffa som du hade förut eller som du hitat hos oss i vår avdelning för soffor.

 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: