Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-5 vardagar 

Mr Plant

Mr Plant

 

Företaget grundandes 1988 och är en av de ledande grossisterna inom kontgjorda växter, blommor och plantor. 

Modern design och harmoni är sortomentet baserat på med en vision att skapa mys o trivsel och göra det enkelt att bara leva och njuta.

 

Snittblommor och kvistar

I sortimentet hittar du snittblommor och kvistar anpassat för olika delar av året, helt underhållsfritt och jättesnyggt!

Krukväxter

Du hittar även krukväxter med ett autentiskt utseende i många variationer, för dig som vill lägga tiden på annat än att vattna och plocka med blommor och istället lägga tiden på annat. 

Det finns både blommande växter och gröns växter så det finns alternativ för olika stilar och smaker.

Träd 

Mr Plant har massor av fina träd som ser helt verkliga ut trots att dom är konstgjorda, julgrnara, lärkträd och många andra sorter som kan skapa liv till ditt hem utan att du ska behöva lägga timmar på skötsel och underhåll.

Kransar och girlanger

Du finner många fina kransar i sortimentet, både sådana som du kan ha året runt men också mycket för årets alla högtider. Jul och påsk finns det mycket fint till för att skapa den rätta stämningen.

Mat och bullar

Mr Plant har ett brett sortiment för dekorativ "fuskmat" som aldrig blir gammalt eller "torrt", jättefin dekoration där su kan skapa fina stilleben.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: