Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-5 vardagar 

OBS! Paketens liggtid hos DHL-ombud har ändrats till 7 dagar!

Stolar

Stolar i toppklass från Artwood och Martinsen m.fl!

I denna del av vårt sortiment hittar du olika typer av stolar i hög Kvalité från i första hand Artwood.

Stolar

Stolen har funnits i tusentals år och är kanske den mest självklara möblen i allas våra hem. Det hindrar ju inte att låta stolen bli en fin dekorativ del av din heminredning och även en bekväm möbel som du förmodligen spenderar väldigt mycket tid i.

Karmstol

Karmstolar är ett namn för stolar med rygg och armstöd som finns i många olika modeller, varumärken och stilar. Det finns karmstolar som är lite rakare och enklare i sin konstruktion men även karmstolar som är närmare funktion och utseende en fåtölj. 

Vi har också de fina karmstolarna för utomhusbruk och för bruk i till exempel uterummet, dessa karmstolar är mycket bekväma och påminner helt klart mer om en fåtölj både i utseende och komfort.

Stol utan karm

Vi har även stolar utan karm som ofta använda som matstolar, riktigt fina stolar från varumärken som Artwood och Martinsen som är riktigt fint arbetade och välbyggda. Dessa är också tillverkade i en fin design, titta gärna på våra miljöbilder på dessa matstolar så ser ni bra exempel på hur ni kan kombinera stol med matborden.

Artwoods stolar

Vi har ett rikt sortiment från stolar från Artwood som vi är mycket stolta över. Stolar i varierande prisklasser, material, färg, form och stil. Alla har dock en sak gemensamt, den fina kvalitén. 

Artwoods stolar och karmstolar för uterums och utomhusbruk är otroligt fina möbler. Stolarna för utomhus i sin fina konstrotting med aluminiumstomme är en riktig kvalitétsmöbel. Rottingstolarna som du använder inomhus eller i uterummet är tillverkad i Artwoods välkända rotting som är hel, det vill säga att den inte är delad och platt som den så ofta kan vara på andra rottingmöbler från andra varumärken.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: