Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-3 vardagar

Badrum & Spa

Här hittar du både inrednings och förbrukningsartiklar till ditt badrum eller spa, vi har valt produkter av hög kvalité från kända varumärken.

Badrum och spa

Förbrukningsartiklar

Vi på My White Countryhouse har ett fint sortiment av förbrukningsartiklar från det kända varumärket Saponi, ett märke som ni kan ha sett i olika inrednigs och homestyling program.

Tvålarna är tillverkade i upp till 97% naturliga material och är bakade på ett sådant sätt att dom löddrar lika fint hela vägen genom tvålen, givetvis blir det mest lödder när den är helt ny då det är mest tvålyta men den fortsätter att fungera lika bra hela vägen tills den är slut. 

Tvålarna är tillverkade i Provence av riktiga tvåltillverkare i en miljö som har de gamla tvåltillverkartraditionerna som verkligen fungerar fullt ut, dom vet hur man gör tvål helt enkelt.

Vi har valt ut ett brett sortiment med många olika dofter och även olika stolrekar och stilar (lyx och enklare)

Handkrämer

Handkrämerna från Saponi som vi har i vårat sortiment är den typen av handkräm som verkligen sjunker in och återfuktar huden, man får inte den där kladdiga hinnan som andra handkrämer kan ge. Dessutom i underbara milda dofter gör denna jandkräm på gränsen till oemotståndlig.

Schampo och hudkräm

Vi har ett litet sortiment av dessa produkter som håller samma fina kvalitétsnivå som tvålarna och handkrämerna.

Inredning

Givetvis har vi tagit hänsyn till hur förpackningna ser ut för att skapa en fin inredning till ditt badrum, fina färger och mönster gör att du inte vill ställa undan dessa produkter i ett skåp utan de får gärna stå framme.

Inredningsdetaljer och textilier

Vi har ett fint sortiment av speglar, andra inredningsdetaljer och textilier till ditt badrum eller spa, det finns både i Shabby Chic och i lite mer lyxigt utförande, du hittar också fina förvaringsburkar till det mesta du använder i badrummet.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: