Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-5 vardagar 

Praktiskt & Vackert

Praktiskt och vackert 

Till ditt kök finns det mycket inredning som vi tycker fyller en funktion och samtidigt är riktigt snygga, detta hittar du i vår avdelninmg för praktiska och vackra saker till ditt kök.

Praktisk och vacker inredning till köket!

Tänk så stor skillnad små detaljer gör på helheten, det är något vi tagit fasta på i denna avdelningen med vacker inredning till det rum som vi ibland spenderar allra mest tid i, köket!

Du hittar här köksdetaljer som är så fina att du inte vill gäömma dom i ett skåp utan hellre låta dom stå framme och bli en del av inredningen.

Födelsedagspresenter och julklappar

Det är inte alltid lätt att hitta presenten eller julklappen till den som "har allt", i denna avdelning hittar du många fina inredningsdetaljer till just det ändamålet.

Det finns ju alltid behov för även den som har allt att byta ut saker till något finare och just det behovet kan du fylla i denna avdelning av inredningsprodukter.

Lantlig Inredning och Shabby Chic

Du som gillar lantlig och rustik inredning har mycket att välja på här, sköna dämpade färger och nostalgiska former och mönster som du känner igen från det lantliga köket. 

Det finns även inslag av den tidlösa inredningsstilen Shabby Chic med sina fina och lite skavda inredningsdetaljer, Shabby Chic har ju en nostalgisk anda som ger ett slitet och använt uttryck med fina patinerade ytor. Stilen kom starkt under 1980-talet och har kommit hit för att stanna.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: