Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-3 vardagar

Skrivbord

Skrivbord från Artwood

Vi har ett litet men fint sortiment av exclusiva skrivbord från Artwood i riktigt fin kvalité!

Skrivbord som passar dom flesta!

Ett riktigt skrivbord bör finnas i varje hem och en given ingridiens i din smakfulla inredning.

Ett skrivbord kan vara ett riktigt smycke om du placerar det rätt, håller det fint med ordning och reda och det kommer bli en plats du spenderar mycket tid på.

Skrivbordet är ett bra verktyg för att organisera upp din vardag där du kan sitta och planera dina resor och även betala dina räkningar och göra det med stil!

Hos oss på My White Countryhouse har vi skrivbord i fina material och färger, skrivbord av fin kvalité som är möbler som kommer att hålla för generationer framåt om du använder dom normalt förstås.

Artwoods skrivbord

Skrivborden från Artwood är alla tillverkade i olika material, väderbiten ek med sina karakteristiska orgelbundenheter och där du kan räkna med att varje skrivbord har sin egen personlighet. 

Du har även skrivbord i aluminium i djärv design, i björk/mdf och i Java oak.

Träskrivborden har blivit behandlade med vaxbehandlingar upprepade gånger i produktion så dessa möbler är väl förberedda för ditt hem. Givetvis ska du ta hand om din möbel och vi har ett sprayvax från Leathermaster som gör jobbet, ett skrivbord i den här klassen ska man ta hand om och då håller det sig som nytt i många, många år!

Artwoods java oak.

Java oak är ett träslag som ofta förekommer i Artwoods möbler, det är inte som kanske namnet antyder ek från Java utan ett annat tropiskt snabbväxande träslag som i mycket påminner om teak men har en lite mjukare struktur. Ytan java Oak behandlas med ett miljövänligt vattenbaserat vax som är pigmenterat för att få den fina färgen som möblerna i detta träslag har hos Artwood.

Skrivbord i aluminium

Artwoods designskrivbord i aluminium är en speciell och unik möbel som är lite känslig för repor och skrapmärken. Använd underlägg och undvik att skada ytan med vassa föremål samt använd ytbehandling för aluminium som du hittar ute där aluminiumprodukter säljs.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: