Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-3 vardagar

Doftljus, doftpåsar, doftpinnar | My White Countryhouse

Här hittar du lyxiga Durance doftljus från doftmästare i Grass, Frankrike men även doftpinnar och doftpåsar från samma tillverkare.
Victorian candles satsar mycket på lyxiga, snygga och tidsenliga förpackningar utöver de härliga dofterna.

Doftljus, doftpinnar och doftpåsar

I vårt sortiment av dofter finns det mycket att välja på. Du har doftljus från Majas Cottage där du även stödjer Barncancerfonden med 10% av försäljningspriset, du köper två saker i ett skulle man kunna säga.

Vi har två stora varumärken som står för stora delar av vårt sortiment.

Victorian Candles

Detta är ett varumärke som ägs av On Interiör och här kan du hitta fina förpackningar i olika prisklasser och storlekar och i olika design. Små tinbox för det lilla behovet till de större doftljusen där du får mycket brinntid för pengarna. En mycket populär serie här är alla stadsljusen som finns både i silver ich i svart med kartor från städerna snyggt på sidan som dekor.

Durance

Vi har tagit in doftljusen från durance som är tillverkade på klassisk mark för doftljus som är i Durance i Frankrike. Du känner säker igen dessa doftljus från stora tv-produktioner där dessa varit med när det ska till att inreda de hem programmen handlar om.

Doftpåsar och doftpinnar

Doftpinnar, som vi även har refill till, är både snygga och luktar fantastiskt. Ställ dessa på smarta ställen i ditt hem där du passerar ofta så får du med dig doften överallt. 

Doftpåsarna har många olika ställen dom kan läggas på, det kan vara i bilen, i skafferiet i garderoben eller var du önskar, här är det verkligen fantasn som sätter gränserna.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: