Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-3 vardagar

Vintage Paint - Måla möbler & skapa hemma

Vintage Paint

Vintage paint är en matt kalkfärg som du kan använda till de flesta material, såsom möbler du vill förnya, pappaskar, ljusstakar i metall, glas, golv. Den är också godkänd enligt Eu-standard (EN71-3) att använda på barnmöbler.

Vintage paint är tillverkad enligt ett gammalt recept och innehåller 100% naturliga ingredienser. Tillbehör som finns är primer/sealer, krackeleringsfärg, vax i olika kulörer, matt lack, schabloner, metallicfärger och de nya effektfärgerna för vägg.

Vintage paint har bäst täckförmåga på marknaden och vaxet är lättarbetat. Happy Painting!

Populära produkter i underkategorierna

Vintage Paint kalkfärg

Hos oss på My White Countryhouse hittar du ett komplett sortiment av Vintage Paint kalkfärg med alla färger i alla olika storlekar som finns att tillgå.

Kalkfärg

Vi har valt att lagerföra alla färger som finns på marknaden vilket är i 700 ml och 100 ml färdigblandade burkar med undantag av vissa specialfärger som bara finns i 200ml burk.

Denna kalkfärg fäster på i stort sett alla material som trä, metall, glas och till och med tyg vilket gör den mycket användbar.

Den egenskap som kalkfärgen har som brukar uppskattas mest är dock att du inte behöver göra så mycket förarbete, det är ofts bara att måla på direkt på ytan som du vill måla.

Underlag

Vissa underlag behöver dock kalkfärgen lite hjälp med förarbete, underlag som är mycket blanka eller om du ska måla en mycket mörk möbel med en mycket ljus färg eller om du ska måla ekmöbler.

För de blanka ytorna gäller att du använder ett fint sandpapper som du går över ytan med, ibland kan det räcka att du bara går över utsatta ytor som till exempel hörn och kanter.

De riktigt mörka möblerna kan du behöva lägga en primer först, eller en vanlig spärrgrund så att du försäkrar dig om att den mörka färgen inte ska lysa igenom trots att färgen täcker mycket bra.

När det gäller ek så måste du lägga en primer så inte garvsyran tränger igenom och detsamma gäller kvistiga ytor som lätt kan blöda igenom.

Lantlig Inredning

För dig som gillar lantlig inredning är Vintage Paint perfekt, tack vare sin matta yta kan du få den där gammaldags lantliga känslan på dina objekt.

Shabby Chic

Det lite skavda Shabby Chic stilen kan du hitta genom att du slipar med sandpapper så att det mörkare underlaget under lyser igenom lite här och där, det kommer se slitet och använt ut i många år precis som en äkta shabby chicmöbel.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: