Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-5 vardagar 

Möbelfärg från Vintage Paint

Färg till möbler och effektfärg från Vintage Paint.

Vintage paint kalkfärg

Kalkfärgen från Jeanne d'Arc Living är en helt fantastisk produkt, den fäster på allt och är oerhört rolig att jobba med.

Vår erfarenhet av att sälja denna färg är att du som kund kommer till oss med ett behov att måla till exempel en stol. När du sedan kommer målat klart stolen börjar du leta nya objekt att måla bara för att det var så roligt att måla. Ren målarglädje på burk skulle man kunna säga.

Ytor

Kalkfärgen fäster på i stort sett alla ytor, du behöver använda primer i fall som högblanka ytor, ek, kvistigt och mycket mörka möbler ibland beroende på vilken färg du har valt.

Att måla på textil med Vintage Paint kalkfärg kräver lite extra omtanke och förberedelser, vi rekommenderar att du förbereder dig genom att läsa på i forum på internet och på youtube för att få bästa möjliga resultat

Inredningsstil Lantlig inredning

Många som vill ha en lantlig känsla i inredningen söker sig till Vintage Paint just för att den är helt matt och ger en nostalgisk känsla från förr.

Shabby Chic

Shabby Chic är ju den lite slitna känslan av möbler som rest genom många strapatser och tagit lite stryk på vägen, denna känsla uppnår du genom att måla ett mörkt första lager och ett ljusare andra lager. Sedan använder du fint sandpapper lite här och där för att få fram en riktigt skön Shabby Chic möbel.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: