Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-3 vardagar

Lene Bjerre

Lene Bjerre

Hos Lene Bjerre finns det en tradition att låta hantverk och design skapa en helhet. Att ta in naturen i inredningen som speglar en personlighet i ett hem där man träffas och äter och konverserar och tänder ljus, det är en del av Lene Bjerres filosofi.

 

Lene Bjerre

Lene Bjerre är ett premiummärke som är väl etablerat runt om i världen, främst i Europa. 

Du kan skapa en riktigt exklusiv känsla i din inredning tack vare de höga krav på produkternas perfektion och höga krav på materialval. Men främst är det ändå den fina känslan för design som kommer först, otroligt vackra inredningsdetaljer som du inte hittar någon annanstans.

En stor produkt är ljusen, ofta med det klassiska emblemet med ett band rund gör en produkt som egentligligen är ganska enkel till en exclusiv inredningsdetalj. Det finns också väldigt många färger och storlekar av dessa ljus som är Lene Bjerres profilprodukt tillsammans med deras fina ljuslyktor av den mindre storleken.

Du hittar också ett lyxigt sortiment av möbler av en fin design och kvalité, tillsammans med de kända ljuskronorna kan du skapa en riktigt fin herrgårdskänsla.

Ljuskronorna har äkta glaskristaller och är väldigt välbyggda och pampiga, en ljuskrona från Lene Bjerre kan förvandla ett rum till något helt annat än det var innan.

Du hittar textilier i samma fina kvalité och design som också hjälper till att skapa den fina helheten i din heminredning av den mer lyxiga stilen.

Vi på My White Countryhouse är mycket stolta att representera Lene Bjerre och deras fina inredningsdetaljer.

Något som inte går obemärkt förbi är deras fina krukor och förvaring som verkligen sticker ut, här har leverantören verkligen varit noga med en design i toppklass och toppkvalité.

Lene Bjerres badrumsserie med allt från tvålkoppen till duschdraperiet är också ett väldigt fint sortiment som skapar ett mycket starkt vill-ha behov.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: