Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-3 vardagar

GreenGate's porslin och textil online, snabb leverans!

GreenGate's främsta produkter är porslin, överkast & kuddfodral, dukar, kökshanddukar men till varje kollektion finns det också en hel del andra produkter som skapar en fin helhet.

Inspirationen till alla deras kollektioner härrör från en serie av antika franska mönsterböcker med noggranna handmålade mönster från tiden 1878-1920 - En gyllene period i fransk design.

Mer än hundra år senare använder Greengate's designer dessa böcker och för dem tillbaka till livet, med hjälp av moderna färgställningar, trycktekniker och textilier.  En härlig kombination av dåtid och nutid som förenas i varje kollektion.

GreenGate's arv

GreenGate är baserat strax norr om Köpenhamn i Klampenborg i en vacker herrgårdsbyggnad med utsikt över bukten mot Sverige. Här sitter deras designteam, säljare och ledning och skapar konstverk i en otroligt fin miljö som vi tar del av två gånger per år för att göra inköpen i deras showroom inför säsongerna.

"Vi tror att de enkla, vardagliga ögonblicken i livet kan vara de mest minnesvärda och givande. Med mindre tid i en mer komplex värld, strävar vi efter att hjälpa till att "sakta ned tiden" genom att berika och ge mening åt dessa stunder delade."

Varje Greengate produkt och design har inspirerats av dessa föreställningar, och vi hoppas att vi kan ge värme och liv tillbaka till platser, föremål och stunder sedan länge glömda.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: