Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-5 vardagar 

Sänggavlar

Sänggavlar i premiumklass från Artwood

Vi har ett mycket fint sortiment av Artwoods sänggavlar i olika storlekar och material.

Sänggavel från Artwood, praktiskt och vackert på samma gång!

En sänggavel är en vacker inredningsdetalj till ditt sovrum som också har en praktisk funktion som ryggstöd. Artwoods sänggavlar finns i flera olika storlekar och material och är av riktigt fin kvalité! Vi rekommenderar att du inpregnerar din sänggavel i tyg med imregneringen från Leathermaster som vi har i vårt sortiment. I och med att du använder den som ryggstöd kommer du att behöva dammsuga av den då och då för att hålla den så fin som möjligt, använd dammsugare med borste är en god idé.

Sänggveln i skinn kan du använda skinnvårsdpaketet till för att få en extra fin lyster men även för att göra den lättare att torka av och hålla ren.

Inred sovrummet med sänggavel

Att inredan med en sänggavel kommer att rama in sängen och ge ett fint helhetsintryck. De stoppade sänggavlarna kommer ge ditt sovrum ett mysigt och skönt intryck och gärna i kombination med andra textilier från Artwood som matchar fint med sänggaveln.

I vårt övriga sortiment hittar du många möbler som du kan matcha in med sänggavlen som sängbord, konsollbord hyllor men även ett stort sortiment av textilier och väggdekorationer, allt detta tillsammans skapar en härlig och fin miljö i ditt sovrum.

Vi kan erbjuda dig sängkappor i samma tyg som du väljer din sänggavel i vilket binder ihop din säng och din sänggavel på ett fint sätt. Kontakta oss för att allt ska bli rätt med tanke på hur stor din säng är och vilken höjd din sängkappa ska sitta på. Vi hjälper gärna till med detta så att det inte ska vara någon risk för att det ska bli fel i din beställning.

Sängkapporna sys på sömnadsavdelningen hos Artwood och den normala leveranstiden ligger på 14 dagar men det kan variera över säsonmgen beroende på hur mycket dom har att göra.

Välbyggda sänggavlar

Sänggavlarna från Artwood är riktigt välbyggda och har väl genomtänkta konstruktioner. Sänggavlarna i skinn har träram och har ett skinn som är behandlat upprepade gånger för att få fram just det härliga vintage uttrycket som är så karakteristiskt för Artwoods skinnmöbler i allmänhet. Vi rekommenderar att skinnsänggavlarna inte står placerade så att dom utsätts för allt för mycket solljus för att behålla den fina looken så länge som möjligt. 

Sänggavlarna i rotting är tillverkade i Artwoods omtyckta och fina rotting Grey Lacak somär lackad och behandlad i miljövänliga material, ramen är av Hardwood, ett träslag som är lite hårdare är teak.

De stoppade sänggavlarna har alla träramar som är täckta med skumbaserat material, det finns olika tyger att välja på från 100% linne till sammet. 

Handla smidigt med Klarna!

Hos oss är det enkelt att handla tillsammans med vår partner Klarna Bank, du kan välja alla tänkbara betalningsmetoder i vår kassa i webshopen eller så kommer du och besöker oss i vår butik i Björklinge norr om Uppsala, vi tycker om att även träffa våra kunder i det verkliga livet också, vi rekommenderar att du, om du åker långt, hör av dig så att vi har hemma just det du söker.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: