Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-3 vardagar

Schabloner & möbeldekoration

Vintage Paint schabloner och möbeldekorationer

Här hittar du fina tillbehör till dina målningsobjekt för att få till det där sista som gör sån stor skillnad!

Schabloner och möbeldekorationer

Schabloner

Vi har ett brett sortiment av schabloner i vårt program för Vintage Paint, en variant som du använder en gång och en som du kan återanvända, en så kallad stencilschablon.

Att använda en schablon kan verkligen göra skillnad på slutresultatet, det kan vara skillnaden mellan att du är nöjd med förväntat resultat till att du är supernöjd och ditt objekt blir en snackis som du gärna visar upp för dina vänner och i sociala medier.

Schablonerna är prisvärda och kan köpas in till en låg kostnad medans slutresultatet blir fantastiskt. 

För bästa möjliga slutresultat är det viktigt att välja rätt färg både till bakgrundsytan och till schablonen. När du känner att du hittat rätt färgkombination kommer det att bli en harmonisk och lugn färgkombination trots att det blir mönster på ytan.

Givetvis måste det vara rent och snyggt på den yta som ska målas.

Vi vill rekommendera att när du målar med schabloner tar det lite lugn och inte placerar för många schabloner på objektet, det är lätt hänt att man blir för entusiastisk och ambitiös och det blir för mycket mönster och det blir helt enkelt rörigt.

Ta lite pauser och känn efter så hittar du en fin balans.

När du är klar med dina schabloner kan du alltid avsluta med lite målning på fri hand för att göra det ännu mer personligt.

Möbeldekorationer

Möbeldekorationer kan du använda till alla typer av möbler eller mindre målningsobjekt. Ett populärt ändamål är att använda dom för att måla hattaskar, bara att limma på och måla in med lite kalkfärg.

Lantlig inredning och Shabby chic

Genom att använda schabloner och möbeldekorationer med symboler och texter från forna tider skapar du  en känsla av den populära och tidlösa lantliga inredningen och du kan även få fram lite Shabby Chic genom att du blandar till och målar in dina dekorationer så det ser lite medfaret och slitet ut.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: