Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-5 vardagar 

Print, poster & canvas

Här hittar du ännu mer fin väggdekoration till din heminredning.

Prints, posters och canvas

Här kan du hitta fina väggdekorationer i canvas och papper i olika utföranden och stilar

Canvastavlor

Canvas är ett fint material som känns lite som att det är något man använt i tusentals år, ett tidlöst material som passar de flest hem.

Vi har canvastavlor, som kommer på rulle, från konstnären Lina Gardelid med fantastiska motiv. Lina Gardelid är en konstnär och grafisk formgivare som skapar fantastiska reproduktioner som är otroligt nära originalen men till ett överkomligt pris, Linas tanke är att konst ska vara tillgängligt för alla.

Vi har även den fin värdskartan i vårt lager, en karta som den kan ha set ut för flera hundra år sedan.

Prints och posters

Prints och posters har vi ett litet noga urvalyt sortiment, speciellt för detta sortiment är att det är utvalt från våra kunder. Vi har ett nära samarbete med en av våra stora leverantörer, Jeanne d'Arc Living, som har ett fint sortiment med både posters och canvastavlor. Våra kunder kan gå in på denna leverantörs hemsida www.jeannedarcliving.dk och söka på antingen "canvas" eller "poster" och edan be oss ta hem just det som faller i smaken, detta har varit mycket uppskattat.

Inredningsstilar

Stilen på våra canvas, prints och posters är fransk lantstil och rustik inredning, även om det kan vara svårt att sortera in Lina Gardilds konst under dessa rubriker. Mycket fina inredningsdetaljer som sätter prägel på ditt hem och det rum du väljer att sätta upp dom i.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: