Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-3 vardagar

Assietter

Assietter hos My White Countryhouse

Här hittar du assietter i många olika färgställningar och från olika varumärken, Välkommen!

Assietter

I vårt sortiment för assietter finns det olika material och stilar som har lite olika förutsättningar.

Porslin

Våra assietter i porslin är av en hög kvalité och finns i både den lantliga ínredningsstilen och den romantiska. Vi kan även erbjuda inslag av det lite lyxiga Art Deco med inslag av guld och silver

Porslinet går att diska i diskmaskin fast vi rekommenderar att handdiska det med assietterna med guld eller silver för att förlänga livslängden på det fina mönstret på assietterna. 

Att kunna värma i micro fungerar bra på allt porslin förutom de med guld och silverfärg på.

Tillverkning

Allt porslin är tillverkat av en mänsklig hand och kan därför ha små variationer i färg och form vilket är helt naturligt.

Lergods

Vi har även assietter i lergods vilket man inte ser skillnad med ögat utan det är snarlikt porslinet i utseende och glasering. Stengods tillverkas av kvarts och lera och bränns vid en väldigt hög temperatur, detta skapar en egenskap som gör att den blir ugnssäker.

Assietter för en lantlig inredning

Om du gillar den lantliga inredningen eller den romantiska inredningen fyller vi upp ditt behov av assietter, det är bara att göra det enkelt som att använda den vita enkla assietten i kombination med övrigt porslin i samma serie alternativt en blommig assiett med övrigt porslin i liknande och matchande porslin.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: