Fraktfritt från 950 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-3 vardagar

Inredning & Heminredning för hela hemmet

Ett uppdaterat, snyggt och brett sortiment av inredning och heminredning för hemmets alla rum. Här hittar du saker till badrummet, trädgården, krukor, doftljus och doftpinnar från Durance, ljusstakar, lyktor och värmeljuslyktor. Du hittar förvaring, ljus och detaljer till dina väggar som t ex tempeltavlor och fina canvasprints från Lina Gardelid.

Populära produkter i underkategorierna

Inredning hos My White Countryhouse

Inredning är vårt största artikelgrupp eftersom vi är en riktig heminredningsbutik.

Vi har inredning i olika stilar för olika smaker och vi hoppas att ni kommer att hitta just det som ni söker eller att ni inpireras och hittar fina inredningsdetaljer ni aldrig har sett förut.

Lantlig inredning

Inredning i den lantliga stilen hämtar sin inspiration från livet på landet där du kan hitta material som emalj, vita textilier med spets (ofta en hel del romantiska inslag) och klassikt vitt porslin till ditt lantliga kök.

Känslan i inredning andas ofta nostalgi från hur det var förr, som när du var hos din mor eller farföäldrar på landet när du var liten eller från gamla filmer som klassiska Astrid Lindgren miljöer.

Den lantliga inredningen gillas av många och är mycket populär och kommer aldrig att gå ur tiden.

Rustik inredning

Den rustika inredningen går in i många olika stilar men man kan säga att det är rejäla material nära naturen, återvunnet trä i rejäla konstruktioner kännetecknar den rustika inredningen. 

Shabby Chic

Shabby Chic är en populär inredningsstil med inpiration från den franska inredningsstilen, i synnerhet från södra Frankrike. Patinerade ytor med ett väderbitet utseende som ser ut att ha varit med om mycket genom många år är mycket vackert och omtyckt.

New England

New England inspirerad inredning hämtar sin inspiration från den amerikanska östkusten med stora rejäla möbler, textilier med skarpa färger, ofta med inslag från Union Jack eller stars and stripes.

Härliga vita detaljer och möbler som tagna ur en Hemingwayroman är typiskt för denna inredning.

 

Romantisk inredning

Den romantiska inredningen har mycket textilier med spets, inredning som går nära den lantliga stilen och passar utmärkt i de flesta miljöer. Mycket blommor och många fina detaljer som sätter liv, färg och glädje på tillvaron. 

Inredning i hemmets alla rum

Sovrummet

Att inreda ett sovrum har många syften, dels att skapa ett fint hem men ochkså att skapa ett lungt rum som är gjort för vila och avkoppling. Här kan du tänka på allt från vilken färg du har på väggarna till vilka textilier du väljer till säng, bord och fönster.

Badrummet

Du hittar mycket inredning till badrummet hos oss, både det hårda och det mjuka finns i många stilar, färger och material. 

Köket

Av många kallat hemmets hjärta, här hittar du allt du behöver i form av porslin, textilier och övrig inredning. Du kan välja mellan det romantiska porslinet från GreenGate och det mer lantliga från Chic Antique, det finns för de flesta smaker.

Glöm inte bort duken, duken har fått en renässans på senare år och är ju en sådan bra inredningsdetalj som skapar en ombonad känsla, du hittar dukar i olika material, stil och storlek i vårat sortiment.

Övrig inredning

Väggdekorationer, mattor eller bara rena dekorationerfinns det ett mycket stort utbud hos oss på My White Countryhouse. Vi har en ambition att alla våra kunder ska kunna hitta sin stil hos oss och kunna inreda hela sitt hem med en tydlig röd tråd. Kom ihåg att det är detaljerna som gör helheten och en detalj som verkligen kan lyfta ett hem är våra väggfärger från Kalklitir, så mycket mer än en målad vägg.

Börjar du en gång måla med Kalklitir så är du snart beroende av detta, en helt magisk produkt.

 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: