Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-5 vardagar 

Skålar

Skålar

Här finner du fina skålar för ditt kök, både till uppläggning och till att äta i.

Skålar

Jättefina skålar från kända varumärken som GreenGate, Ib Laursen och Chic Antique

Greengate skålar

I vårt sortiment av skålar från Greengate som vi erbjuder dig har vi många olika varianter som den släta skålen "Soup bowl", french bowl i olika stolekar och skålarna från den populära Alice-serien.

Porslinnskålar från Greengate är av riktigt hög kvalité och har många sköna färger att erbjuda, färgerna går från säsong till säsong ofta att kombinera med varandra så att du kan fortsätta samla år efter år och att du har möjlighet att ersätta en trasig skål med en ny som inte har samma mönster men ändå matchar bra med det du redan har.

Chic Antiqueskålar för din lantliga inredning

Skålarna från Chic Antique är en klassisk serie för dig som tycker om lantlig inredning, vitt och klassiskt med sköna former med en härligt nostalgisk känsla. Provenceserien är mycket stor och prisvärd och kommer att finnas hos oss länge så att du kan bygga på den i många år.

Vispskål från Ib Laursen

Vispskålen är en mycket praktisk produkt som passar bra att både tillreda maten i och att servera den i. Vi brukar säga att nu kan du kasta merparten av dina trötta plasbunkar och ersätta dom med en snygg vispskål istället.

 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: