Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-5 vardagar 

Lattemuggar från GreenGate och Majas Cottage

Lattemuggar

Här finner du GreenGate's vackra lattemuggar, att samla på, med blommiga och romantiska mönster till det lantliga köket. Du hittar också lattemuggar från Majas Cottage med vackra budskap att ge bort till någon kär. Där går också 10 % till Barncancerfonden.

Lattemuggar

Vi på My White Countryhouse har ett stort och fint sortiment av lattemuggar i olika varumärken med den största delen från Greengate

Greengate

Lattemuggen är den produkt från Greengate som associeras mest med detta varumärke, en lattemugg som många av er kunder samlar på och som kommer ut i nya mönster två gånger per år och har gjort så iunder många års tid. De olika kollektionerna vävs ihop med tidigare säsonger, i färg, som gör att du kan kombinera de olika kollektionerna på ett fint sätt.

Det fina med dessa mönster är att de passar till varandra vilket innebär att även om du inte köper ett hel eller halvdussin kommer lattemuggarna passa ihop med varandra mellan säsongerna, givetvis inte alla med alla men det finns en röd tråd hela tiden i färgställningarna som gör att det hänger ihop.

Greengate har en mycket hög standard på sin tillverkning och det kan man se när runt 40% av alla muggar som ska gå vidare i produktionen kasseras och smälts ner igen på grund av att de inte är 100% perfekta i form och färg, mycket hög standard med andra ord.

Lantlig inredning 

Lattemuggen är kanske inte det mest nostalgiska vi har i vårt sortiment men med sina romantiska mönster passar dom ändå in i den lantliga inredningen och blir även en dekorativ och fin kontrast till det rustika hemmet. 

Funktion

Lattemuggen passar förstås bra till att dricka latte i eftersom den saknar öra men kan med fördel även användas till många andra ändamål. Du kan använda den som en liten kruka i ett arrangemang, som en fin liten glassbägare eller att ha dina nötter i, listan kan göras lång och som alltid så är det din fantasi som sätter gränserna.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: