Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-5 vardagar 

OBS! Paketens liggtid hos DHL-ombud har ändrats till 7 dagar!

Barstolar

Barstolar från Artwood, Martinsen och Jeanne d'Arc Living

Här hittar du barstolar i olika  utföranden i riktigt fin kvalite i olika material, färg och utförande.

Barstolar

I vår avdelning för barstolar har vi valt ut ett sortiment som fångar in olika material, stilar och ändamål. Vi har Artwoods fantastiska barstolar i rotting, Jeanned'Arcs barstolar i trä och metall och Martinsens lyxiga stoppade barstolar som är tillgängliga för många tack vare att dom håller en mycket prisvärd nivå.

Barstol från Artwood för alla hem!

En barstol kan du ha för årets alla dagar, både för vardagen och för lite festligare tillfällen, att inredan med ett par klassiska barstolar från Artwood eller Martinsen skapar en härlig känsla oavsett vilket rum du väljer att placera dom i. Ta den möjligheten att bli den som har en egen bar i din källare, kök eler något annat rum med sköna barstolar som du kan bjuda hem dina vänner, släkt och bekanta till.

Gör din egen bar med just den stil och känsla som du vill kommunicera och låt denna tanke inte stanna vid en tanke utan bli en verklighet och en dröm du verkligen kan leva ut.E

En barstol från Artwood eller Martinsen ger dig mycket mer än ebara en stol, den sätter en känsla på hela rummet med sin fina och tidlösa design.

Hitta din unika barstol från Artwood hos oss!

På Artwood tillverkas riktiga barstolar på en professionell nivå både gällande material och design. Stolarna fungerar inomhus och i till exempel uterum. i en stil och form som är mycket tilltalande.

Barstolarna från Artwood och våra andra varumärken komme ri olika prisklasser och material som rotting, metall, trä och skinn, du kan verkligen hitta din drömbarstol hos oss.

Välkommen till oss och vårt fina sortiment av barstolar.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: