Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-3 vardagar

Penselgrossisten

Penselgrossisten, Hallström AB

Penselgrossisten har funnits sedan 1974 och levererat penslar till detaljhandeln och professionella användare på den svenska marknaden. Hög kvalité på produkterna, det bästa från de ledande producenterna i Europa för att skapa ett riktigt bra sortiment med penslar, tejper och allt du kan behöva för att skapa bra förutsättningar till ett bra resultat.

Penslar

I det breda och fina sortimentet med penslar finns allt från mårdhårspensel till klasska fasadpenslar som tillverkats i syntetmaterial. och till enkla moddlare av många storlekar. Det finns för alla användningsområden från konstnärens behov till industriella målningsuppdrag.

Viktaigt att ta hänsyn till när du väljer pensel är val av färg och vad vill du ha för finish på din målning.

Handhavande

För att vara trygg i kvalitén kontrolleras alla penslar i fabrik men trots detta är det bra om du tvättar alla penslar i vatten med tvål i för att få bort eventuella dammpartiklar som kan ha halkat med på vägen. Allt för bästa slutresultat.

Typer av borst

Naturborst: I första hand till oljefärger och lack. Om du är försiktig med penslarna kommer borsten att bli bättre ju längre tiden går och bli än mer lättarbetade.

Syntetfiber: I första hand till vattenburen färg. Det är bra om du väljer syntet framför borst för att "dra ut" färg i materialet eftersom viskositeten inte är samma som i oljefärg.

Syntet och borst blandat 

Att blanda syntet och borst fungerar till det mesta, den har inte samma specifika egenskaper som syntet och borst har men blir en väl fungerande allroundpensel som tar upp bra med färg och har en bra spänst i borsten.

Blandning av syntet och borst. En bra blandning som ger ett fullgott resultat vid de flesta målningsarbeten. Har inte lika optimala egenskaper som syntet och borst men en bra  allroundpensel med spänst och god färgupptagning i borsten.

Modeller

Du hittar lackpenslar, vinkelpenslar, fasadpenslar, runda och ovala penslar hos Penselgrossisten. Du hittar också en stor mängd med verktyg och tejper som behövs till måleriet.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: