Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-3 vardagar

Kransar & Väggdekoration

Här kan du hitta fina dekorationer till dina väggar, en viktig del av inredningen!

Kransar och väggdekoration

I sortimentet hos My White Countryhouse hittar du mycket fint för dina väggar. Att dekorera dina väggar skapar en ombonad känsla om det görs med stil och känsla, det är viktigt att tänka på att du håller dig till en stil och inte blandar upp för mycket vilket kan ge en motsatt effekt.

Våra produkter för väggdekoration ligger i linje med vårt övriga sortiment när det gäller material, färger, design och uttryck.

När du planerar hur dina väggar ska se ut kan du skapa fina harminier genom att först tänka på hur du färgsätter väggen innan du börjar hänga upp dina inredningsdetaljer.

Vi rekommenderar varmt att du målar dina väggar med den fina färgen från Kalklitir, som du hittar i en annan varugrupp i vår fina butik.

Målar du upp med denna färg först kan du sedan få fina kontraster och matchningar med de övriga väggdekorationerna vi har i vårt sortiment. Du har ju cirka 30 olika färger att välja på så du hittar säkert något som passar just dig.

Se också gärna på vårt sortiment i varugruppen för tempeltavlor och tavlor samt prints och posters så kommer du hitta ännu mer fin inredning till dina väggar.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: