Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-5 vardagar 

The Spice Tree

The Spice Tree

The Spice Tree är ett varumärke som ägs av Kryddlagret AB i Hörby i Skåne. Företaget har funnits ända sedan 1982.

Passionen och fokuset hos varumärket ligger i köket och med en idé om att leverera produkter av högsta kvalité som tillverkas från ax till limpa i egen regi.

 

The Spice Tree

Saltkvarnar

I sortimentet med de populära saltkvarnarna hittar du en stor bredd med olika smaker för alla olika typer av maträtter, kvarnen är praktisk i sin funktion genom att du enkelt vänder den upp och ned och vrider på munstycket som också är en kvarn som maler och finfördelar innehållet över den mat du lagar.

En mycket uppskattad present och perfekt när du ska ge en gåva till någon du inte känner så väl.

Att den sedan är snygg och kan med fördel lämna framme gör ju inte saken sämre förstås.

Te och kaffe

Du hittar ett brett och fint sortiment av te och kaffe hos The Spice Tree, te mi fina förpackningar med mysiga namn och smaksatt kaffe med många olika variationer och även här förstås i en fin presentförpackning.

Godis

Det finns godis i fina påsar som smakar jättegott och är fint att ge bort. Du kan hitta godis med igenkänningsfaktor från förr men också nya innovativa kombinationer av smaker som är helt fantastiska.

Väldigt fina och rena smaker och känslan av hög kvalité även i denna del av sortimentet, det känns att varumärket haft kontroll på produktionen av sina produkter hela vägen.

Kryddor

The Spice Tree har många härliga kryddblandningar i fina förpackningar som kompletterar det övriga sortimentet på ett bra sätt. 

Glögg

Den populäraste produkten hos The Spice Tree är förmodligen den smaksatta glöggen i dess fina flaskor, en av de mest populära gå-bort presenteran kring jul.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: