Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-3 vardagar

Snygg belysning för din utemiljö

Vacker utebelysning är på framfart och varför inte ha det lika fint ute som du har inne. Här hittar du snygga taklampor att hänga i trädet, pergolan, på balkongen och altanen eller varhelst du vill mysa till din utemiljö.
Elen som du väljer till har IP-klass 44 och är alltså säker för utomhusbruk, sladdarna finns i svart och vitt och i två längder 2,5 och 5 meter.

Utebelysning

Vår utebelysning på My White Countryhouse är något vi är mycket stolta över. När du upptäcker vilken otroligt hög mysfaktor det är att inreda din altan, uterum eller trädgård med riktigt fina lampor som klarar av utelivet fastän dom ser ut som vanliga innelampor.

Säkerhet

Givetvis har vi tagit säkerheten på största allvar och all utomhusarmatur är godkänd just för att ha den utomhus, dessutom är de mycket välbyggda när det gäller kvalitén på sladdar, kontakter, skärmar och armaturer.

Inspiration

Vår inspiration till att satsa på detta sortiment kommer genom att vi med detta får en möjlighet att göra verklig skillnad på ditt liv utomhus, genom att hänga upp dessa fina lampor på altanen, i uterummet eller varför inte under äppelträdet vid en tillfällig eller permanent placering av middagsbordet.

Sortiment

Du hittar fina ljusslingor och många hängande lampor i olika färger, alla tyg är behandlade för att tåla regn och rusk. Det finns olika längder på sladdarna så du kan anpassa efter ditt behov. Det finns också fjärrstyrda kontakter så du enkelt släcker ner de du vill släcka, det är ju inte alltid som man vill släcka alla lampor på en gång.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: