Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-3 vardagar

Kalkfärg från Kalklitir & Vintage Paint

Våra kalkfärger från Kalklitir och Vintage Paint är gjorda på helt naturliga ingredienser. Kulörerna är jordnära och resultatet blir matt, mjukt och betonglikt men sammetslent. Under respektive färg hittar du filmer med hur du målar med kalkfärg och inspiration till projekt.

Populära produkter i underkategorierna

Kalkfärg hos My White Countryhouse

Hos oss hittar du de bästa kalkfärgerna du kan tänka dig, de riktiga kalkfärgerna som man brukar kalla för originalen till skillnad från en mängd kopior som dyker upp på marknaden.

Med våra kalkfärger från Vintage paint och Kalklitir kommer du att med säkerhet bli jättenöjd!

Vintage Paint

Denna kalkfärg är färdigblandad och finns i många kulörer och ett stort antal növändiga tillbehör som vax, primers och lacker.

Färgen är anpassad till målning på möbler och golv i första hand men fungerar också på vägg.

Kalklitir

Kalklitir är egentligen isländska och betyder "Kalkfärg", färgen är en riktig naturprodukt och har tagits fram av paret Hjörtur och Audur från Island.

Det finns ett rikligt antal med kulörer och det kommer nya med jämna mellanrum medans en del tas bort för att bereda plats för de nya.

Färgen kommer i pulverform i en påse och efter att du tillsatt 1,7 liter vatten har du 2 liter färg att måla med. Det är viktigt att underlaget är korrekt för att få ett riktigt bra resultat.

Givetvis går det att blanda olika kulörer för att få just din unika färg.

Tänk på att du använder en tjock och bred pensel så du får upp färgen på väggen på ett bra sätt, vi har lämpliga penslar till ändamålet i vårt sortiment.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: