Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-5 vardagar 

Krukor, vaser & amplar

Här har vi ett brett sortiment för dig som skall köpa en vas, en ampel eller krukor. Välkommen!

Krukor, vaser, amplar och tillbehör.

Detta är en klassisk inredningsprodukt som sätter prägel på inredningen i hemmets alla rum. En fin kruka eller vas tillsammans med en blomma ger liv och färg åt det rum du inreder.

Krukor

Här hittar du krukor i många olika storlekar, färger och material. Det finns porslinskrukor, krukor i lera som är mer robusta och även krukor i metall i olika storlekar. Det finns krukor för de flesta ändamål helt enkelt.

Vaser

En vacker vas är en fin detalj i din heminredning som kan vara ett riktigt guldkorn. Vi på My White Countryhouse har vaser i olika design som du inte hittar i de stora varuhusen, unika inredningdetaljer helt enkelt.

Amplar

Vi kan presentera ett stort urval av amplar vilket är en lättplacerad och mycket dekorativ inredningsdetalj. När du inreder ditt uterum, veranda eller balkong är ampeln ett självklart inslag för att skapa den rätta känslan i inredningen. Kombinera med en fin kruka ur vårt sortiment och mixa gärna olika amplar så kommer dom att lyfta varandra i fina kombinationer.

Lantlig inredning

För dig som gillar den lantliga inredningen har vi i denna avdelning riktigt fina produkter som passar bra för dig som inreder i den lantliga inredningsstilen, krukorna och amplarna i kombination med våra textilier i samma stil kommer att skapa ett hem med en trevlig nostalgisk och lantlig atmosfär.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: