Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-3 vardagar

Affari

Historien bakom Affari.

Affari startade sin verksamhet 1998 med en mission att erbjuda vackra unika produkter i fina och spännande material till en försvarbar peng. Vi kan verkligen se att Affari nått detta mål idag med ett mycket spännande sortiment.

Till en början var en stor och viktig del ljus i olika färger och former, vilket fins kvar även idag, dock är det så mycket mer som finns att erbjuda i form av ett stort inrednngsortiment.

Vi på My White Countryhouse kände att Affaris sortiment och inriktning gick hand i hand med vår egen filosofi och Affari blir större och större hos oss.

 

Ljus hos Affari

Affaris ljussortiment är i stort sett komplett, det finns alla tänkbara längder och bredder och även tillverkade i olika material som stearin och paraffin. Affari tillhandahåller även ett fint sortimenrt av manschetter i olika färger och former, en efterfrågad produkt som blir allt svårare att få tag på.

Affaris väggdekorationer

Något man förknippar Affari starkt med idag är deras fina väggdekorationer, i synnerhet de fina tempeltavlorna i en mängd olika mönster färger, former och storlekar. Dessa kan användas både som rena väggdekorationer, insynsskydd, sänggavlar och solskydd. Dessa tempeltavlor håller ett mycket bra pris för att vara en så fin och rejäl inredningsdetalj.

Andra fina väggdekorationer är de gamla världskartorna som är i dämpade färger och ger en stark känsla av nostalgi från svunna tider.

Belysning

Affari erbjuder ett lite mindre sortiment av belysning men det som erbjuds är av tradition av det mer unika slaget, tillverkade i mindre volymer och något du svårligen hittar någon annanstans. trots detta till en flrsvarbar peng.

Möbler

Affari saluför fina möbler med bra kvalitetskänsla, här hittar du möbler som är så speciella att varje möbel bara finns i ett enda unikt exemplar. Vill du sticka ut i mängden ska du välja från dessa möbler, helt fantastiska.

Affaris lyktor och lanternor

Affari har ett mycket stort och brett sortiment av lyktor och lanternor. Välbyggda och i smakfull design och bra material tillverkas dessa fina inredningsdetaljer av. Det finns stående bordslyktor, golvlyktor, hängande lyktor och även lyktor som är anpassade att sticka ner i marken. Affari saluför även riktigt stora lyktor till den inredning som kräver det, riktiga praktlyktor som gör sig bra i stora miljöer.

Textilier

Affari har ett stort sortiment av textilier av riktigt bra kvalité. Handdukar som är lite tjockare och tillverkade av material som gör att dom håller form och färg längre än de enklare och billigare som finns på stormarknaderna. Du kan även hitta fina pläder, skinn, mattor, kuddfodral och textil till bordet i Affaris sortiment.

Inredning för trädgården

Hos Affari hittar du allt från det allra minsta till hängmattor och upp till stora växthus, de toppenfina kopparbadkaren är något som verkligen sticker ut. Givetvis en stor mängd krukor av alla de slag hittar du i Affaris sortiment för trädgården.

Affaris inredningsdetaljer

Doftljus, speglar och en intet sinande ström av härliga inredningsdetaljer till husets alla rum kan du hitta hos Affari. Det finns även ett fint sortiment i smide som innehåller krokar, spikar, grytunderlägg och olika storlekar av konsoller.

 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: