Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-3 vardagar

Snygga lampfötter i olika material

Här hittar du lampfötter i trä, metall och porslin, gemensamt i den här kategorin är att du väljer skärm separat.

Lampfötter hos My White Countryhouse

Hos oss hittar du ett stort sortiment med lampfötter i olika stilar, färger, design och material.

Lanmpfötterna är tillsammans med sina skärmar, som du väljer separat en tongivande del i den heminredning. Rätt skärm till rätt fot är givetvis viktigt tillsammans med att du väljer rätt typ av ljuskälla

Vi rekommenderar våra dimmbara ledlampor från PR home, en dimmbar lampa är så pass mycket mer anpassningsbar till vardagen än en lampa som lyser lika starkt hela tiden.

När du tänker lampfötter är det ofta en sak som faller i glömska, det är sladden, sladden är en viktig del av helhetsintrycket och många av våra lampor har den fina textilsladden. En textilsladd ser så mycket finare ut än en plastsladd så vi rekommenderar varmt att tänka på detta.

Om du har långt till vägguttaget tar man fram den gamla skarvsladen från det stora varuhuset...det rekommenderar vi inte. Vi tycker att "kedjan är inte starkare än sin svagaste länk", det vill säga att vi rekommenderar även att välja en snygg skarvsladd med textilsladd som också finns i vårt sortiment.

Viktigt att du, när du väljer lampfot tänker på höjden på foten jämfört med takhöjden i rummet, en liten lampfot kan se väldigt liten ut i ett rum med hög takhöjd.

Dessa proportioner är givetvis också viktiga när det gäller val av lampskärm, både när det gäller storlek och material. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: