Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-3 vardagar

By On

By On - en del av On Interiör

By On står för kreativ inredning i smakfulla färger och former i olika material. Hög kvalitétskänsla och en modern touch på inredningen accocieras med detta varumärke.

By On:s styrka är att dom har en strak förnyande förmåga och bryter hela tiden ny mark inom inredningsbranschen, en riktigt spännande leverantör.

By On - kök

By on har ett sortiment för ditt kök som känns unikt, By On:s designer har valt kreativa material, färg och form vilket skapar en känsla av nyskapande. Den känsla som du kan få uppleva med By On är så långt ifrån den klassiska massproduktionen som finns överallt idag på stormarknader.

By On för kids

By On har ett sortiment för de små med fina poster, nattlampor, små möbler och krokar och mycket annat. Små begränsade serier som är unika i sitt slag. Speciellt fina är de fina nattlamporna som kan användas i fler rum än bara i barnrummet.

Inredning

I den allmänna inredningen som är stor hos BY On hittar du en otrolig bredd på artiklarna, en hel del inspiration från naturen både i form och val av material, nya kreativa detaljer som tillsammans skapar en helhet som kännetecknar By On.

Ett behov By On verkligen fyller upp är den presenten som är så svår att hitta till den som har "allt", By On har verkligen lyckets hitta det annorlunda och nyskapande inredningen som passar många människor.

Möbler

Du hittar i By Ons möbelsortimentsmå och mellanstora möbler. Du hittar puffar, sidobord, lite större bord, mindre bokhyllor och sittmöbler. Alla har de gemensamt att de har tagits fram med en design som går i linje med By On:s övriga sortiment det vill säga fina kreativa nyskapande former i spännande material.

Till uterummet

By On har mycket fint till ditt uterum som nämnda småmöbler men även fina amplar och krukor som är ett måste i ett väl inrett uterum. Lägg till lite djungelinspirerade inredningsdetaljer till detta så har du skapat en liten oas med inredning från By On.

By On:s textilier

By On har ett lite mindre men fint sortiment av textilier, du hittar kuddar, mattor, löpare, pälsprodukter och makramé. Även här har By On vinnlagt sig om att hålla en känsla av unikitet som är den röda tråden hos detta varumärke.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: