Fraktfritt från 950 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-3 vardagar

Höstmys

Höstmys 

Hösten är en mycket vacker årstid med massor av inredningsinspiration, här hittar du inredning som passar för denna årstid!

Höstmys

Alla vackra färger på hösten i vår natur är bland det vackraste som finns, vi älskar denna årstid och vi har inredning som passar de flesta hem.

Pumpor som dekoration

Att dekorera med pumpor har sitt ursprung i USA för länge sedan då man använde dessa för att fira Halloween, att det blev just pumpor var av den enkla anledningen att det var stor tillgång på pumpor vid just den tiden på året. Vi har tagit till oss denna tradition i Sverige men nuförtiden dekoreras det med pumpor under hela hösten, i synnerhet de lite finare pumpdekorationerna som ni kan hitta i vårt sortiment.

Höstfärger

Höstens färger består av många kulörer men kanske man först och främst tänker på rött, brunt och gult, samma färg som löven får innan dom faller av. Anledningen till att dom gulnar och faller av vet man inte riktigt, en teori är att träden återanvänder näringsämnen och att det ska ge en sådan effekt på löven.

Att inreda i höstfärger är fyllt med glädje då alla dessa färger lyser upp ditt hem och det blir så otroligt vackert, det kan aldrig bli så vackert som ute i naturen en krispig höstdag i solen, men inte så långt därifrån!

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: