Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-5 vardagar 

Pr Home lampor, lampskärmar & belysning

PB Home

Inredningen hos PB Home är inriiktat på att innehälla unika och sällsynta produkter. Sortimentet är en blandning av kolonial, retro och klassisk inredning tillverkad i hantverksmannamässig anda. Fian materialval som trä, järn rotting, keramik och högkvalitativa texxtilier.

 

 

Möbler 

PB Home har en väldigt trevligt sortiment av möbler, det utmärkande draget är att dom känns exklusiva och en fin och ren design. Designen är speciell för detta varumärke och man känner igen en möbel från PB Home.

Det finns även ett lagerfört lager på butiksmöbler av det mera exklusiva slaget, ofta finns det dock behov av att skräddarsy butiksmöblerna och det ordnar PB Home till dig. Alla butiker är unika och då kan vi tillsammans med denna leverantör ta fram precis det som passar dig.

Lampor och belysning

M>ycket speciella lampor med PB Homes särprägel hittar du i detta sortiment av taklampor, golvlampor och övriga modeller. Passar bra för dig som inte vill ha samma lampor som alla andra och samtidigt är intresserad av design.

Doftljus

Doftljusen har funnits med länge och är en riktig klassiker, härliga dofter i fina förpackningar gör detta till et bra alternativ för dig som letar efter en present till dig själv eller till din vän.

Knoppar, beslag och krokar

PB home har ett sortiment av krokar av både klassik modell men även lite annorlunda varianter, genomgående är det en slät och fin finish och ett sortiment vi på My White Countryhouse haft en lång tid.

Krukor

Du hittar fina krukor hos PB Home, snygga och stilfulla med en riktigt bra ytfinish är något som är typiskt denna del av sortimentet.

Ljuslyktor och lanternor

Det finns ett exklusivt sortiment av ljuslyktor och lanternor som PB Home satt sin särskilda prägel på. Du får känslan av att du aldrig sett lyktan eller lanternan någonstans utan det är bara på PB Home du kan köpa denna exklusiva inredningsdetalj.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: