Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-5 vardagar 

Kid's Concept

Kids´s Concept

Företaget grundades 2007 med en vision och mål om att skapa produkter i andan att "barn ska få vara barn". Kid´s Concept ville sprida glädje och ge barn en trygg och lekfull uppväxt samtidigt som man vill uppmuntra alla barn till så mycket lek som möjligt.

Kid´s Concept

My White Countryhouse har sålt dessa varor sedan 2015 och det är fina och häftiga leksaker. Har du barn mellan 3-9 år så är dessa fina leksaker den perfekta presenten.Du kan  hitta leksaker i alla storlekar , allt från möbler, till mattor eller smarta förvaringslösningar i fina och vackra färger.

Det finns coola ljuskronor och roliga bilbanor, en mycket fin bredd i sortimentet. För de matlagningsglade barnen finns det en stor mängd matlagningsleksaker till det lilla barnköket.

Fina tält i olika färger som barnen kan leka i är en favorit hos de små. 

När det är dags att inreda barnrummet finns det ett fint möbelsortiment att välja på i skön retrostil, både små soffor och fåtöljer. För de barn som tycker om att jobba med händerna finns det snygga matchande verktygsset till den lilla snickaren i familjen.

Kombinera dessa fina produkter med mattor i olika färger tillsammans med gunghästar i olika former och du kan inreda ett barnrumm med en härlig smak och känsla.

Kid´s Concept är ett väletablerat varumärke med en stor mängd egendesignade produkter till barnrummet som du kan vara säker på passar de flesta barn. Inredningsdetaljer till barnrummet hjälper till att skapa en helhet i hemmet för den riktigt inredningsintresserade. 

Alla leksaker från Kid´s Concept är godkända enligt alla regler och direktiv gällande material och färg/funktion.

 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: