Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-5 vardagar 

OBS! Paketens liggtid hos DHL-ombud har ändrats till 7 dagar!

Vacker inredning till de minstas rum

Möbler och inredning för barnrummet

Här hittar du möbler och inredning för barnrummet från av oss utvalda varumärken och leverantörer som till exempel By On, Kids Concept, Maileg och Bukowski design.

Möbler för barnrummet

Vi på My White Countryhouse har ett sortiment för inredning och möbler till barnrummet, du hittar möbler i nostalgisk anda och inredning som du inte hittar i de stora volymvaruhusen.

Tanken är att den inredning till barnrummet du hittar här ska kännas unik.

Vi tycker att idén att köpa kvalité till barnrummet fyller många syften. Dels kan de gå i arv vilket är ekonomiskt för dig som kund men också med hänsyn till miljön då vi gör vårt bästa för att inte hamna i slit och släng samhället.

Som en bonus blir ju barnrummen mycket finare och lättare och roligare att hålla ordning i med denna fina inredning. Kanske till och med det blir lättare och roligare för barnen att hålla ordning på sina rum.

By On

Inredningen från By On till barnrummet är framtaget med känsla och finess både när det gäller färg och form. Produkterna tillverkas inte i så stora volymer som de stora kedjorna utan i mindre mer unika serier. Jättefin nattbelysning och fina väggdekorationer är exempel på fin inredning från By On.

Kids Concept 

Möblerna från Kids Concept andas nostalgi och vi har valt ett begränsat urval ur deras sortiment, önskar ni kan vi givetvis ta hem precis vilka möbler som du vill ha.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: