• Shipping 69 SEK, free shipping from 1190 SEK within Sweden
  •  Fast delivery, products in stock will be sent within 1-3 working days

Advent närmar sig med stormsteg

Bara 1 1/2 vecka kvar!

Det planeras för fullt i mitt huvud hur vårt hem ska se ut, har dock svårt att hitta tiden att få till det i verkligheten men till helgen ska det hända mycket (har också tapeter till sonens rum som har legat och väntat på att få komma upp på väggarna i en månad nu).

Här är bilder från vårt hem förra julen.

 

 

Sen att mannen kom med förslaget att måla vårt kontor med Kalklitirfärg, ja det får vänta till mellandagarna tror jag, då han har semester från sitt jobb och kan sköta ruljansen med mat och barn, så att jag kan ta mig tiden att fixa det.

I vårt hem är det jag som snickrar, tapetserar, målar och fixar, det ligger liksom i generna, med byggmästare i släkten och sommarjobb som målare under hela min uppväxt tillsammans med min pappa, så faller det sig naturligt.

Kontoret är gult(!) sedan vi byggde huset, har aldrig varit speciellt nöjd med det valet, så det står på tur helt klart, att få sig en makeover.

Ska fixa fram lite före och efterbilder under resans gång!

Dotterns rum blev klart för ett litet tag sedan, hon har det färgglatt inne hos sig, kanske vill ni se bilder, före och efter, där med?

Hur som helst, ha en fin dag och njut av tiden framför oss, det ska jag göra!

0 comments

No one has comment this post yet. Be the first one to send a comment!

The product has been added to your cart

To CheckoutContinue shopping
Categories

Shop

Information

SvenskaEnglish

Show VAT: