018 - 37 00 70

  • Fraktfritt från 850 kr, annars 69 kr
  •  Snabba leveranser, lagervaror skickas inom 1-3 vardagar

Temerity Jones

Temerity Jones

Temerity Jones är en engelskt varumärke som ägs av ett stort inredningsföretag som heter Sifcon, Temerity är specialiserade på presenter och har en speciell och rolig stil på sina produkter.

Temerity Jones

 

I sortimentet hos denna leverantör hittar du inredning och presentartiklar utöver det vi är vana vid i svenska inredningsbutiker. Produkterna präglas av mycket fantasi och lekfullhet och blir en väldigt bra present, även till den som man brukar säga, har allt!

Varorna andas en hel del av den engelska kulturen och känsla vilket vi på My White Countryhouse är roligt och är glada att få representera. 

Inredningsstilen från England har ofta mycket inslag av Union Jack och olika variationer av deras mest berömda landmärken, det kan också vara präglat av stilen från den engelska kolonialtiden. Inredningen och presenterna från Temerity Jones står närmast för det förstnämnda med mycket glada färger och livliga stämnaingar som gör det så passande att vara presenten som gör någon glad.

Man blir glad av dessa produkter skulle man kunna säga.

Det finns mycket artiklar som är anpassade till årets alla högtider men på ett lite annorlunda sätt än vi är vana vid från de övriga inredningsvarumärkena.

Kvalitén på sortimentet är god och val av material och färgställning är utförd med god känsla för funktion och ändamål.

Vi har valt att ta in ett begränsat urrval av Temeritys sortiment men vi hoppas att vi har valt ut något som passar just dig.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: