018 - 37 00 70

  • Fraktfritt från 850 kr, annars 69 kr
  •  Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt inom 1-3 vardagar, vid högsäsong och semestertider 3-5 vardagar

Martinsen

Martinsen

Här finner du fina kvalitetsmöbler och inredning från norska Martinsen.

Martinsen - inredning och möbler

Martinsen är ett norskt varumärke som har sitt huvudkontor utanför Stavanger och sitt svenska säljkontor i Tidaholm i Västergötland. Martinsen har flera andra varumärken och bland dom märks två andra som du också hittar i vår butik, Mr Plant och Easy Living.

Martinsen har funnits i över 50 år under ett par olika namn men i dagens regi har Martinsen de senaste 20 åren blivit en komplett grossist inom möbler och heminredning.

Klassiska möbler

Martinsen har en riktigt fin kollektion av möbler med rena och fina linjer och man skulle kunna säga att dom är trendiga på ett bra sätt, möblerna passar väldigt många i smaken.

Fina matstolar i härliga material och färger, matbord som passar stolarna i praktiska material och allt detta tillsammans passar så bra ihop och du får en känsla av att dessa är unika och inte hittas någon annanstans.

Nyheter till din inredning

Något som Martinsen är duktiga på är att vara nära trenderna och då ge oss på My White Countryhouse möjlighet att komma med många nyheter varje säsong, Martinsen har en hög frekvens på att komma med nya fina möbler och inredningsdetaljer hela tiden vilket vi tycker är jätteroligt. 

Vilken inredningsstil har Martinsen?

En bra fråga som vi ofta får när det gäller våra olika varumärken som vi presenterar för dig i vår butik, när det gäller Martinsen kan inredningen därifrån passa in i den lantliga inredningen, klassisk skandinavisk inredning men du hittar inslag från lite olika håll som de sköna fåtöljerna med lite känsla av New England i lite rustik tappning med sitt vintagebehandlade läder.

Marinsens inredning passar helt enkelt de allra flesta hem, allt från huset på landet till lägenheten i storstaden eller varför inte i ett hus vid havet.

 

 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: