Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-3 vardagar

Jultextilier

Jultextilier

Välkommen till avdelningen för jultextilier med ett mycket mjukt och mysigt innehåll!

Jultextilier - en huvudingrediens till ditt julhem!

Textilier till jul är ett måste för att skapa den där härliga känslan med en blandning av mjuka och mysiga material och sköna behagliga färger med en riktigt skön jul-känsla. Vi på My White Countryhouse har jultextilier från erkänt bra varumärken, textilier som är fina i sin färgställning och håller sin färg och form bra över tid.

Vi har många olika sorter av textilier för julen så vi kan täcka hela ditt behov!

Jultextilier från Artwood

När vi pratar om Artwoods jultextilier är det den fina fuskpälsen vi tänker på. Mjuka, tjocka och riktigt mysiga varianter av dessa fantastiskt mysiga pälsar som kommer både som plädar i olika storlekar och som kuddfodral, julstrumpor och julsäckar. 

Artwood har valt olika inspiration för sina fuskpälsar som till exempel gråbjörn, räv och många andra djur med härliga autentiska färgåtergivningar.

Skapa julstämning med Svanefors och Boel & Jan

Textilierna från Svanefors och Boel & Jan är av hög kvalité till ett överkomligt pris som passar dom flesta. Deras styrka i jultextilierna är just att hitta de rätta nyanserna som ger dig en behaglig gammaldags känsla av jul som den var förr i tiden. Sobra och matta färger som inte är för skarpa är mycket hemtrevligt och behagligt för ögat.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: