Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-3 vardagar

Julskyltar

Julskyltar

Här finner du skyltar för dekoration till jul, Välkommen!

Julskyltar

Välkommen till vår trevliga och mysiga avdelning för julskyltar!

Vi har använt julskyltar i våra hem och på våra arbetsplatser i många år. Den där lilla detaljen som ger lite glädje och som markerar att vi närmar oss årets största högtid, i alla fall när det kommer till att dekorera våra hem.

En julskylt kan ha sin plats egentligen där du tycker att den passar in, i julgranen (kanske inte det vanligaste), på dörren eller på väggen var som helst i ditt hus eller lägenhet.

Med en julskylt på din entrédörr sätter du tonen till din julmiddag när din anära och kära kommer på besök, eller om du har en skylt med ett lite småfyndigt budskap som ger gott humör eller till och med ett gott skratt för den som känner sig road.

Du kan använda dina julskyltar på olika sätt, förutom att sätta upp den som nämnts ovan kan du ha den som dekoration i bilen, båten (tveksamt med tanke på årstid) eller i trädgården, det är som alltid din fantasi som sätter gränsen.

Vi på My White Countryhouse försöker förnya oss varje år med fina skyltar som både är dekorativa men ochkså med mysiga och ibland lite roliga budskap.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: