Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-3 vardagar

Juldekorationer

Juldekorationer

Dekoration till ditt hem till årets största högtid i den svenska traditionen, Välkommen!

Juldekorationer

Här hittar du mängder av fina dekorationer till jul i olika storlekar, material, färg och stil.

En juldekoration kan vara många olika saker och det är egentligen upp till var och en vad man tycker är en juldekoration, det kan bero på många orsaker som var och en har med sig i sina familjetraditioner som skapar just din speciella julkänsla.

Vi har ett sortiment som går i harmoni med övriga produkter på My White Countryhouse och det är härliga glada färger men också inslag av det mer dämpade tonerna från den franska inredningsstilen. Dessa juldekorationer hittar du speciellt från vår leverantör Jeanne d'Arc Living som tillverkar mycket av dessa juldekorationer i sin egen verkstad vilket är positivt med tanke på miljön.

Våra dekorationer från vår danska leverantör GreenGate är ett verkligt trevligt och glädjespridande del av våra juldekorationer, härliga sprakande färger som det är helt omöjligt att inte tycka om.

I denna avdelning hittar du dekorationer av många olika slag vi verkligen tycker om,  här hittar du dekorationer som hämtat inspiration från andra högtider, juldekorationerna med fjädrar andas ju lite av påsken.

Här finns också små produkter som du kan använda när du gör dina arrangemang till alla bjudningar och middagar runt jul, det är ju de små detaljerna i dessa julgrupper som gör skillnad.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: