Fraktfritt från 950 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-3 vardagar

Julbelysning

Julbelysning till årets största högtid som lyser upp tillvaron under årets mörkaste tid.

Julbelysning

Vi på My White Countryhouse har förstått att den mörkaste tiden på året i vårt land behöver lysas upp och det har vi tagit hänsyn till och erbjuder dig många olika varianter av julbelysning.

Vi har belysning som skapar julstämning samtidigt som den kan stå framme både innan och efter den övriga julinredningen eftersom den passar in även då julgranen är kastad och innan övrig juldekoration kommer upp.

Vi har ett sortiment som fångar upp den nostalgiska klassiska julkänslan men du ska samtidigt känna att det du köper hos oss inte finns i alla grannars hus också, du kommer inte hitta vår julbelysning hos de stora varuhusen.

Till julbelysningen har vi ett brett sortiment av ljuskällor som passar just de armaturer som vi har valt att ta in. 

Det är kombinationen av våra unika julbelysningar och att du använder rätt ljuskälla som gör helheten. Tänk på att när du köper en led lampa, som har en hållbarhet i säkert 10 år om du använder den normalt, till jul och använder den under julsäsongen pluss lite till. Det kan bli så att ljuskällan kan räcka en halv livstid.

Alla våra elektiska produkter är inköpta av leverantörer vi samarbetar nära med och är godkända enligt alla tänkbara regler och lagar inom Sverige och EU, det finns också många varianter av anslutningar till en hel del av våra belysningar med tanke på hur era väggkontakter är placerade.

Vi har också tillbehör i fin design som till exempel förlängningssladdar i textil, plugg-in dimmers och grenuttag i olika färg.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: