Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-3 vardagar

Advent

Advent

Inred ditt hem till advent med oss, vi har massor av fina inredningsdetaljer och advenstljusstakar för levande ljus, som skapar den rätta stämningen.

Advent

Vi på My White Countryhouse har ett brett sortiment med inredning till advent. Advent är ju den riktiga uppstarten och en stor del av julfirandet och det är här du sätter inredningen till hela din julinredning, advent är ju en nedräkning mot den stora dagen, Julafton.

Vi har valt att ta in många olika typer av adventsljusstakar som vi hoppas ska passa så många som möjligt och även adventssiffror som ni sätter fast på ljusen med nål eller hänger med ett snöre. 

Vi har även stearinljus till alla ljusstakar till advent vilket är förmodligen den tid på året vi förbrukar allra mest ljus. Det finns både vanliga ljus, det vill säga parraffinljus, och äkta stearinljus. Skillnaderna på dessa två beskriver vi i vår avdelning för just ljus.vi har också mossan som passar bra att dekorera era adventsljusstakar med, denna mossan är behandlad för att den inte ska börja brinna och konserverad så att du kan återanvända den år efter år. 

Tänk på att det finns oändligt många varianter på adventsljusstakar som du själv kan kombinera ihop, titta gärna på lyktorna från Majas Cottage i vår butik, köper du fyra sådana och gör ett arrangemang med dessa så bidrar du ju stort till Barncancerfonden eftersom 10% av försäljningspriset går till det välgörande ändamålet.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: